België
Website Otis Wereldwijd
België
De grootste fabrikant, installateur en dienstverlener ter wereld van liften, roltrappen en rolpaden.
 
 Home |
 

FUNCTIES BINNEN OTIS.


Medewerkers zijn het middelpunt
Om zijn positie op de markt veilig te stellen, omringt Otis zich uitsluitend met getalenteerde en inventieve mensen. Wij stimuleren hen om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Om zich te ontwikkelen en hun carrière steeds nieuwe impulsen te geven. Onze formule daarvoor is duidelijk: wij scheppen de omstandigheden om de optimale balans te vinden tussen werk en privé-leven, in opleiding en persoonlijke ontwikkeling, in bedrijfscultuur en individuele inzet. Dit omdat mensen gewoonweg productiever zijn als ze zich thuis voelen in hun werk en bij hun werkgever. Otis kent geen grenzen als het om carrièregroei gaat. Kansen? Die bepaalt u zelf bij Otis.

Kwaliteit
Denken in termen van kwaliteit en veiligheid staat centraal bij Otis. Klanten stellen hogere eisen, willen lagere kosten, meer efficiëncy en een betrouwbare continuïteit. Daarom is een continue meerwaarde van onze producten maatgevend: de Otis-kwaliteit, die als norm geldt in de branche. Denkt u kwaliteitsbewust en tot in de details? Dan zult u zich bij Otis zeker thuis voelen.

Bouwen aan betrokkenheid
Mensen maken Otis, vandaar dat onze medewerkers heel belangrijk zijn. Omdat Otis een gedecentraliseerde onderneming is, werken veel mensen doorheen het ganse land verspreid. Om die reden doen wij onze uiterste best om de onderlinge contacten te bevorderen. Binnen de bedrijfsonderdelen vindt frequent werkoverleg plaats. Ook ons professioneel personeelsblad draagt zijn steentje bij. Inderdaad, het Otis-gevoel heeft hoge prioriteit.
 
SPONTANE SOLLICITATIE: jobs.be@otis.com
 
©2017 Otis Elevator CompanyGebruiks & inkoop voorwaarden | Privacy | Suggesties | Site Map