ОТИС Лифт ЕООД
Към Otis Worldwide
БЪЛГАРИЯ
The world's leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Начална страница |
 

ПРИНЦИПИ НА РАБОТА


Ние прилагаме на практика нашите принципи. В OTIS не само се говори за фирмени ценности, ние живеем с тях. Те започват с хората ни, защото успехът ни като компания е в техни ръце.

Ние наемаме най-добрите хора и им даваме възможност да работят по най-оптималния начин за нашите клиенти. Още от първия си работен ден нашите служители научават колко важни са за нас сигурността и безопасността. Те са наш основен приоритет, както по отношение на пътниците, които ползват нашите съоръжения, така и за собствените ни служители. Всеки от нас приема с гордост да работи на нивото на традициите за качество на OTIS – характеристика, която е емблематична за фирмата ни в продължение на повече от 150 години. Вършейки винаги правилно и коректно задълженията си, запазваме необходимата почтеност и коректност за поддържане доверието на клиентите и тяхната лоялност във времето.

Тези принципи ръководят нашите служители и в най-дребните детайли и им помагат да предоставят изключително професионално обслужване, каквото клиентите ни очакват. Изберете определен принцип за по-подробна информация какво означава той за служителите на OTIS.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyУсловия за ползване | Конфиденциалност | Предложения | Карта на сайта