Nederland
Website Otis Wereldwijd
Nederland
The world’s leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Home |
 

UPDATE VAN HET MANAGEMENT TEAM


Jeroen Gras
Jeroen
Commercieel Directeur Service Otis B.V.

Marc Deelen
Marc
Algemeen Directeur Otis B.V.

Martin van der Sleen
Martin
Directeur Nieuwbouw Otis B.V.

Roy Versluis
Roy
Regiodirecteur Service Randstad Otis B.V.

Paul Segers
Paul
Directeur Modernisering Otis B.V.

Erwin Koster
Erwin
Regio Directeur Service Noord Otis B.V.

 

LAATSTE UPDATE


Februari 2016, Veldhoven

Altijd in beweging!

En altijd anticiperend op de veranderende omstandigheden.
Charles Darwin zag het al, stilstand is achteruitgang en alleen als je verandert blijf je bestaan.

Dus niet stilstaan en altijd verder gaan dan de rest, net iets hoger, net iets beter, net iets meer dan wat de ander van je verwacht. Daar staat de dienstverlening van OTIS voor. Niet te veel, niet te weinig maar precies genoeg.

Denk ook aan de conflicten die er nu in de wereld zijn. De huidige energiebronnen die vooral bestaan uit fossiele brandstof en de populatie van mensen die blijft groeien.Direct en indirect zijn wij allemaal verantwoordelijk om deze bewegingen in goede banen te leiden. Laten we dan ook bij onszelf beginnen door duurzame producten te installeren en zorg te dragen voor elkaar en voor later.

De 4e Industriële revolutie
Onderhoud en reparaties op tijd uitvoeren om stilstand in beweging te voorkomen, niet te vroeg en niet te laat maar Just in Time. Dat is nu mogelijk. Hoe dan, zal men zich afvragen? Men noemt het ook wel de 4e industriële revolutie, de vraag is natuurlijk wat waren de voorgaande revoluties? De 1e industriële revolutie begon rond 1800 en had betrekking op de invoering van mechanische werktuigen met water- en stoomkracht. Een voorbeeld is het eerste mechanische weefgetouw in 1784. De 2e industriële revolutie is ontstaan in 1900 door de invoering van arbeidsdeling en massaproductie met elektriciteit. En vanaf de jaren 70, in de vorige eeuw, door de komst van de eerste computers en IT, is de 3e industriële revolutie begonnen met de inzet van verdergaande automatisering.

Nu zijn we dus beland in de 4e Industriële revolutie.
Deze staat voor een wereldwijde integratie van machines en producten met de wereld van informatica. Dit betekent dat machines met elkaar communiceren. Producten worden diensten waarbij de data over het gebruik en de performance ons in staat stelt te anticiperen en in te spelen op de behoefte van de gebruiker. Bijvoorbeeld door tijdig onderhoud of vervanging van materialen. Optimale dienstverlening.Deze industriële revolutie is nog maar net begonnen maar OTIS is er nu al volop mee bezig. Onze liften en roltrappen worden al jaren door de markt gezien als zeer hoogwaardig. Ook onze opgeleide medewerkers worden al jarenlang als hoogwaardig bestempeld. Nu zullen we onze service door onze informatie systemen en specifieke technologie nog meer en nog beter op u als klant af stemmen. Met als doel: Tevreden klanten, minder storingen en minder stilstand.
Dus altijd in beweging!

Jeroen Gras
Commercieel Directeur Service
 

VORIGE
UPDATES


 16 Februari 2016
  Bericht van Jeroen Gras

 1 December 2015
  Bericht van Erwin Koster

 17 September 2015
  Bericht van Paul Segers

 15 Juli 2015
  Bericht van Roy Versluis

 1 April 2015
  Bericht van Martin van der Sleen

 11 Februari 2015
  Bericht van Marc Deelen

 1 September 2014
  Nieuwe directeur OTIS Nederland

 
©2016 Otis Elevator CompanyGebruiksvoorwaarden | Privacy | Suggesties | Site Map