Nederland
Website Otis Wereldwijd
Nederland
The world’s leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Home |
 

MEDEWERKERS

Ons belangrijkste bezit gaat na het werk naar huis.
Mensen zijn het belangrijkste bezit van Otis. Onze medewerkers hebben de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de kwaliteit en prestaties te leveren die onze klanten verwachten. Onze medewerkers zijn de enigen die onze klanten tevreden kunnen stellen
We willen de meest getalenteerde en vindingrijke mensen ter wereld. En we sparen kosten noch moeite om ze aan te nemen en te ontwikkelen. Als u bij Otis komt werken, bent u verzekerd van uitdagende taken, en van de training die u nodig hebt om ze uit te voeren.

We zullen u stimuleren om te innoveren en verantwoorde risico’s te nemen. En we weten hard werk op waarde te schatten. We geloven dat talent en inzet beloond behoren te worden met concurrerende salarissen en toeslagen, extra verantwoordelijkheden en de mogelijkheid van nieuwe carrièrekansen.

We waarderen u als individu door uw unieke zienswijze en ervaring te honoreren. En we geloven in een eerlijke behandeling van mensen, zonder uitzondering. Dat is niet alleen fair en ethisch verantwoord. Door in onze medewerkers het beste naar boven te brengen, zijn onze klanten verzekerd van de allerbeste producten en diensten.

 
 
©2016 Otis Elevator CompanyGebruiksvoorwaarden | Privacy | Suggesties | Site Map