Nederland
Website Otis Wereldwijd
Nederland
The world’s leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Home |
 

KWALITEIT

Kwaliteit maakt van Otis een vertrouwde naam.Kwaliteit maakt Otis al meer dan 150 jaar tot de betrouwbaarste naam in de sector. Onze klanten verwachten dat de producten van Otis even lang meegaan als hun gebouwen; dit vraagt om een kwaliteit die alleen door permanente inzet en toewijding kan worden bereikt.
Elke medewerker van Otis speelt een rol in het handhaven van de kwaliteit die onze klanten verwachten. Met behulp van ons rigoureuze ACE (Achieving Competitive Excellence) programma streven onze medewerkers elke dag weer naar meer kwaliteit.

ACE maakt gebruik van de middelen van de continue verbeteringsmethode om de productiviteit, kwaliteit, kostenefficiëntie en klanttevredenheid te verbeteren. Met ACE wordt voor elke functie bij Otis, van engineering tot en met verkoop en dienstverlening, de prestaties gemeten en worden doelen voor verbetering gesteld.

We zijn volhardend als het erom gaat onze prestaties te verbeteren. We roepen zelfsturende medewerkerteams in het leven die goed naar klanten luisteren. Zodra deze teams een oplossing hebben gevonden, wordt deze snel uitgevoerd en met anderen gedeeld. Bij Otis streven we onophoudelijk naar verbetering.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyGebruiksvoorwaarden | Privacy | Suggesties | Site Map