Nederland
Website Otis Wereldwijd
Nederland
The world’s leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Home |
 
Otis - Elite Connect

O T I S   E l i t e™  C o n n e c tOTIS Elite™ Connect
Al sinds 1998 moeten liftinstallaties verplicht beschikken over een spreekluister verbinding. OTIS Elite™ Connect is een manier om zo’n verbinding tot stand te brengen.
OTIS Elite™ Connect maakt gebruik van een modern gsm-modem, waardoor een mobiele verbinding wordt gemaakt tussen uw liftinstallatie en de OTIS Elite™ engineers.
OTIS informeert gebruikers voortdurend over de status van de gsm-verbinding die volgens de Europese normen periodiek moet worden gecontroleerd.

Het afsluiten van een OTIS Elite™ Connect mobiel abonnement betekent automatisch dat uw liftinstallatie 24/7 op afstand wordt bewaakt met behulp van het OTIS REM® systeem: Remote Elevator Monitoring. Het stelt de OTIS Elite™ engineers in staat snel en adequaat te reageren zodra er een probleem met de liftinstallatie optreedt.

Met OTIS Elite™ Connect en OTIS REM® kunnen liftgebruikers en -beheerders zorgeloos gebruik maken van de liftinstallatie, zonder dat zij zich bezig hoeven te houden met randzaken.
Belt
REM®
Belt
De kans is groot dat uw OTIS lift is uitgerust met Remote Elevator Monitoring, het geavanceerde OTIS controlesysteem dat uw installatie permanent bewaakt.
REM® signaleert alle liftbewegingen, prestaties en onregelmatigheden en geeft storingen automatisch door aan de Otisline® alarmcentrale. Mocht er onverhoopt iemand vast komen te zitten in de lift, dan kan direct contact worden gemaakt met een medewerker van Otisline®.
GSM spreek- en dataverbinding
Belt
Met OTIS Elite™ Connect wordt de huidige, veelal analoge telefoonlijn vervangen door een moderne en snelle gsm-verbinding. Een speciaal door OTIS ontworpen gsm-modem vormt dan de schakel tussen uw lift en de Otisline alarmcentrale.
De spreekverbinding verloopt via gsm en de REM® dataverbinding via een beveiligde internetverbinding.
OTIS Elite™ Service
Belt
Heeft u een OTIS Elite™ Connect abonnement afgesloten, dan is Elite™ Service gratis. Middels Elite™ Service zorgen speciaal getrainde en zeer ervaren OTIS Elite™ engineers op afstand voor uw lift. Zij bewaken uw lift en grijpen in, nog voordat u merkt dat zich een probleem voordoet. Zij maken gebruik van het REM systeem in combinatie met speciale software om storingen op afstand op te lossen en opgesloten passagiers te bevrijden.
Voor meer informatie over Otis Elite™ Service, klik hier...
Hierbij de voordelen van OTIS Elite™ Connect overzichtelijk voor u op een rij:


Elite


Belt
Lagere kosten
De huidige, analoge verbinding tussen uw lift en OTIS komt te vervallen. In de plaats daarvan zorgt OTIS voor een nieuwe gsm-verbinding voor Elite™ Connect. Het gsm-modem wordt gratis gemonteerd en het gebruik van OTIS Elite™ Service is kosteloos.
U ontvangt straks alleen nog een factuur van OTIS en niet meer van uw huidige telecomprovider. U betaalt een vast bedrag per maand, zonder bijkomende kosten.

GSM modem, mobiel abonnement en Elite™ Service voor nog géén euro per dag
Belt
Heldere Communicatie
OTIS vindt het belangrijk om u op de hoogte te houden van de servicewerkzaamheden die aan uw liftinstallaties worden uitgevoerd. Daarom ontvangt u na elke stap in het storingsproces automatisch een e-mail, waarin precies is aangeven welke maatregelen er zijn genomen. Ook houden we u op de hoogte over de status van de gsm-verbinding die volgens de Europese norm NEN-EN 81-28 automatisch iedere drie dagen wordt gecontroleerd.

Via e-mail op de hoogte over de verbinding en prestaties van uw lift
Belt
Hoog veiligheidsniveau
OTIS maakt gebruik van ‘roaming’ simkaarten die automatisch verbinding zoeken met het sterkste gsm-netwerk. Bij storing wordt automatisch naar het netwerk van een andere telecomprovider geschakeld. Bereikbaarheid is daardoor zelfs onder de moeilijkste omstandigheden gegarandeerd, waardoor uw lift te allen tijde met OTIS verbonden blijft.

24/7 “in controle“, een geruststellende gedachte
Belt
Korte hersteltijd
De OTIS Elite™ engineer verhelpt een storing met behulp van speciale software. Als de storing niet op afstand kan worden opgelost, wordt een servicemonteur naar de lift gestuurd.
De monteur beschikt over alle noodzakelijke hulpmiddelen om de hersteltijd zo kort mogelijk te maken.

Uw lift is 30% sneller weer beschikbaar
Belt
Hoge reactiesnelheid
Een OTIS Elite™ engineer wordt direct nadat een storing is gemeld via het systeem geïnformeerd. Binnen enkele minuten brengt hij een verbinding met de liftinstallatie tot stand. Met behulp van speciale software krijgt hij snel inzicht in het probleem, waarna hij tot een plan van aanpak komt. Indien mogelijk lost de OTIS Elite™ engineer het probleem zelf op.

40% van alle storingen worden op afstand opgelost
Belt
Klaar voor de toekomst
Steeds vaker verdringt digitale telefonie de traditionele analoge telefoonverbinding. Met het in eigen beheer ontwikkelde gsm-modem in combinatie met Elite Connect speelt OTIS daarop in. Het gsm-modem verzorgt de verbinding tussen uw lift en onze alarmcentrale Otisline. Daarmee is de communicatie toekomstbestendig, zonder dat aanvullende technische ingrepen nodig zijn, en dat tegen vaste lage kosten.

Zorgeloos voor in lengte van jaren
OTIS Elite™ Connect
Service altijd dichtbij
Heeft u een OTIS Elite Connect abonnement afgesloten dan is Elite™ Service gratis. Met Elite Service zorgen speciaal getrainde en zeer ervaren Otis Elite engineers op afstand voor uw lift.
 

INFORMATIEBLAD

OTIS Elite™ Connect

 
©2016 Otis Elevator CompanyGebruiksvoorwaarden | Privacy | Suggesties | Site Map