Nederland
Website Otis Wereldwijd
Nederland
The world’s leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Home |
 
Otis - Elite Connect

O T I S   E l i t e™  S e r v i c eOTIS Elite™ Service
Otis heeft revolutionaire technologie centraal gezet in een nieuwe en eigentijdse dienstverlening: Otis Elite™ service. Deze prioriteitservice is vanaf februari 2011 beschikbaar voor klanten met een Otis Service of Otis@YourControl contract. Otis Elite™ service biedt een ongekend hoog serviceniveau waarbij reactiesnelheid, optimale communicatie en maximale beschikbaarheid voor onze klanten centraal staat.
Belt
Hoge reactiesnelheid
Een OTIS Elite™ engineer wordt direct nadat een storing is gemeld via het systeem geïnformeerd. Binnen enkele minuten brengt hij een verbinding met de liftinstallatie tot stand. Met behulp van speciale software krijgt hij snel inzicht in het probleem, waarna hij tot een plan van aanpak komt. Indien mogelijk lost de OTIS Elite™ engineer het probleem zelf op.

40% van alle storingen worden op afstand opgelost
Belt
Korte hersteltijd
De OTIS Elite™ engineer verhelpt een storing met behulp van speciale software. Als de storing niet op afstand kan worden opgelost, wordt een servicemonteur naar de lift gestuurd.
De monteur beschikt over alle noodzakelijke hulpmiddelen om de hersteltijd zo kort mogelijk te maken.

Uw lift is 30% sneller weer beschikbaar
Belt
Heldere Communicatie
OTIS vindt het belangrijk om u op de hoogte te houden van de servicewerkzaamheden die aan uw liftinstallaties worden uitgevoerd. Daarom ontvangt u na elke stap in het storingsproces automatisch een e-mail, waarin precies is aangeven welke maatregelen er zijn genomen. Ook houden we u op de hoogte over de status van de gsm-verbinding die volgens de Europese norm NEN-EN 81-28 automatisch iedere drie dagen wordt gecontroleerd.

Via e-mail op de hoogte over de verbinding en prestaties van uw lift
Belt
24/7 in controle
OTIS controleert voortdurend op afstand de status van uw installatie. Voor de controle op afstand is het REM® (Remote Elevator Monitoring) systeem ontwikkeld. Dit systeem beoordeelt de prestaties van de installatie in vergelijking met vooraf ingestelde parameters en meldt eventuele problemen automatisch aan OTISline®. Afhankelijk van de melding, wordt een aanvullende onderhoudstaak gepland bij het volgende onderhoudsbezoek of wordt een monteur naar de installatie gestuurd. OTIS is het gehele jaar 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het melden van storingen en opsluitingen via haar eigen call center OTISline®.

Altijd op de hoogte over de verbinding van uw REM® systeem
 

Otis Elite™ service beschikbaarheid
Otis Elite™ service is beschikbaar voor alle type liftinstallaties die voldoen aan een aantal technische specificaties:
 • Liftbesturing: type MCS
 • Liftbewaking: REM5 met serial link
 • Communicatie: analoge telefoonlijn
 • Alle Gen2 liften zijn Elite™ service geschikt
 • Bekijk online video's
  Elite™ serviceprocesvideo 


   
  ©2016 Otis Elevator CompanyGebruiksvoorwaarden | Privacy | Suggesties | Site Map