Глобальне повідомлення про Політику конфіденційності Otis Elevator

Компанія Otis Elevator, її філії та відділення (в сукупності - «Otis») несуть відповідальність за будь-які веб-сайти, комп'ютерні та мобільні додатки, які спонсуються Otis, а також облікові записи або сторінки в соціальних мережах, які мають відношення до даного «повідомлення про Політику конфіденційності». Ми взяли на себе зобов'язання з повагою ставитися до приватного життя осіб, від яких ми отримуємо персональну інформацію. Otis приймає технічні, адміністративні та інші заходи для захисту будь-якої персональної інформації, яку вона збирає.

Це «Повідомлення про Політику конфіденційності» описує наші процедури, що мають відношення до конфіденційної інформації, зібраної на веб-сайтах Otis, а також за допомогою комп'ютерних та мобільні додатків, якщо тільки не існує окремого повідомлення про Політику конфіденційності для таких веб-сайтів, комп'ютерних або мобільних додатків. «Повідомлення про Політику конфіденційності» також стосується персональної інформації, яку Otis може збирати і обробляти окремо від своїх веб-сайтів, комп'ютерних та мобільних додатків, наприклад, за допомогою електронної пошти або інших способів. Надаючи нам свою персональну інформацію безпосередньо або використовуючи наші веб-сайти, додатки, сторінки в соціальних мережах, беручи участь в ділових операціях і отримуючи наші пропозиції про продукцію або комплексні послуги, ви повинні висловити свою згоду з умовами та положеннями цього «Повідомлення про Політику конфіденційності».


Яку персональну інформацію збирає Otis?

Під «Персональною інформацією» мається на увазі інформація, що має відношення до ідентифікованої фізичної особи або фізичної особи, що може бути ідентифікована. «Персональна інформація», яку Otis може отримувати від вас, залежить від характеру вашого взаємодії з нами. Наприклад, Otis може збирати такі дані:

  • Ім'я;
  • Вашу ділову контактну інформацію, включаючи назву вашої компанії, ваші посаду і функцію, адресу вашої робочої електронної пошти, вашу фізичну і/або електронну робочу адресу, номери робочих телефонів та інші дані для встановлення контакту з вами;
  • Зображення профілю;
  • Ідентифікатор облікового запису або користувача соціальної мережі, ідентифікатор електронного пристрою або інформацію про ваше місцезнаходження і
  • Специфічну інформацію про те, як ви або ваша компанія взаємодіє з Otis і користується її продукцією і послугами, включаючи ваші особисті уподобання.

Якщо ви - наш резидент-клієнт, Otis може знадобитися ваші ім'я та контактна інформація - адреса проживання, адреса електронної пошти та номер телефону. Якщо ви - резидент-орендатор або компанія-орендатор, працівник або підрядник орендатора або відвідувач будівлі, де встановлено ліфт Otis, або з якою укладено контракт на обслуговування, або якій надаються наші послуги, Otis може збирати персональну інформацію про вас від нашого клієнта в будівлі (наприклад, від власника, менеджера або компанії безпеки). Крім цього, Otis може збирати дані про ваше місцезнаходження, а також захищені дані для аутентифікації на вашому комп'ютері або телефоні, які забезпечують доступ до системи або обладнання Otis, встановлених в будівлі. Що стосується бізнес та резидент-клієнтів - Otis може збирати банківську або платіжну інформацію, дані облікового запису Otis, а також докладні дані про деталі контракту.

Як Otis використовує зібрану персональну інформацію?

Зібрана інформація використовується для таких цілей:

  • Надання клієнтам індивідуальних послуг в тому обсязі, який буде відповідати їх специфічним потребам та інтересам;
  • Виконання контрактних зобов'язань, як то: забезпечення доступу до будівлі або до будь-якої секції в ньому, реалізація наших пропозицій по обслуговуванню ваших ліфтів, інформування клієнтів про роботу обладнання або про сервісне обслуговування, про виставлення електронних рахунків або обраний вами метод їх оплати. Підтвердження вашої особи для захисту наших цілей, для забезпечення доступу до електронних додатків, веб-сайтів і соціальних мереж, для забезпечення доступу до будівлі або будь-якої його секції;
  • Розробка нових комерційних пропозицій, підвищення якості нашої продукції, накопичення і персоналізація особистого досвіду користувачів обладнання Otis, а також більш ефективна підготовка змісту наших пропозицій з урахуванням інтересів наших клієнтів і всіх користувачів в цілому;
  • Інформування про нові і покращені продукти і послуги Otis, включаючи спеціальні пропозиції;
  • Оцінка вашої зацікавленості в роботі з Otis або видача відповідного дозволу на це;
  • Реагування на законні запити правоохоронних органів або інших державних установ;
  • Проведення розслідувань щодо можливої або фактичної незаконної діяльності та захист від шахрайства;
  • Перевірка по санкціонним і антитерористичним спискам, як цього вимагає законодавство;
  • Захист від фізичної шкоди або матеріальних збитків;
  • Підтримка продажу або передачі всього або частини нашого бізнесу або активів (в тому числі через процедуру банкрутства); і/або
  • Проведення розслідувань для забезпечення відповідності правовим зобов'язанням.

Otis буде використовувати вашу персональну інформацію тільки в рамках законних ділових інтересів і для виконання правових або контрактних зобов'язань, як це визначено в «Глобальному повідомленні про Політику конфіденційності».

Чи використовує Otis персональну інформацію для зв'язку з вами?

Крім зв'язку з вами з усіх питань, що стосуються ваших ліфтів, Otis також може використовувати персональну інформацію з метою ознайомлення вас з нашими новими і покращеними продуктами і послугами або спеціальними пропозиціями. Otis гарантує, що будь-які засоби передачі маркетингової інформації забезпечать вам можливість простої відмови або відписки від пропозиції.

Чи ділиться Otis інформацією з третіми сторонами?

Otis не продає і не передає вашу персональну інформацію третім сторонам поза групою компаній Otis за винятком:

  • Провайдерів послуг, яких компанія Otis найняла для надання послуг в своїх інтересах або в інтересах своїх клієнтів. Otis ділиться вашої персональною інформацією тільки з провайдерами послуг, яким Otis на контрактних умовах заборонила використання або розкриття такої інформації за винятком тих випадків, коли в цьому виникає необхідність для надання послуг в наших інтересах або для відповідності правовим вимогам. Ці провайдери можуть включати провайдерів хмарних послуг, системних провайдерів, провайдерів програмних засобів та ін.;
  • Виконання правових зобов'язань, включаючи, але не обмежуючись, відповіддю на законні запити від правоохоронних органів або інших державних установ;
  • Проведення розслідувань щодо можливої або фактичної незаконної діяльності;
  • Захист від фізичної шкоди або матеріальних збитків; або
  • Підтримка продажу або передачі всього або частини нашого бізнесу або активів (в тому числі через процедуру банкрутства).

Що стосується фізичних осіб, які взаємодіють з Otis на веб-сайтах соціальних мереж, Otis може розкривати вашу персональну інформацію контактним особам, що асоціюються з вашими обліковими записами в звичайних соціальних мережах та соціальних мережах Otis, іншим користувачам веб-сайтів та провайдеру вашого облікового запису в соціальній мережі через вашу активність в соціальних мережах, пов'язану з Otis, в тому числі будь-які розіграші або конкурси, в які ви могли б брати участь на нашому веб-сайті. У тому випадку, якщо ви захочете розмістити інформацію на дошці оголошень, в чаті, на сторінці профілю користувача, в блогах та інших сервісах, на яких ви можете розміщати інформацію і матеріали (включаючи, без обмеження - наші сторінки в соціальних мережах), будь-яка така інформація, яка розміщається або розкривається вами через такі сервіси, стане публічною і доступною для широкої громадськості.

Чи передає Otis персональну інформацію в інші країни?

Оскільки Otis є глобальною компанією з відділеннями в багатьох країнах, ми можемо передавати вашу інформацію від однієї юридичної особи іншій або з однієї країни в іншу для досягнення цілей, зазначених вище. Ми передаємо вашу персональну інформацію відповідно до застосовних правових вимог і тільки в необхідному об'ємі.

Як Otis використовує cookie-файли або інші технології відстеження?

Otis може використовувати cookie-файли на своїх веб-сайтах і додатках. Cookie-файли - це невеликі текстові файли, що відправляються і зберігаються на комп'ютерах користувачів і дозволяють веб-сайтам розпізнавати користувачів, що повторно зайшли на них, полегшувати доступ користувачів до веб-сайтів і дозволяти веб-сайтам збирати дані для поліпшення їх вмісту. Cookie-файли не завдають шкоди комп'ютерам або файлам користувачів. Якщо ви не хочете, щоб cookie-файли були доступні для цього або будь-якого іншого веб-сайту або додатка Otis, вам потрібно змінити налаштування програм або вашого браузера, щоб заборонити або відключити використання cookie-файлів на вашому комп'ютері. Зверніть увагу, що при цьому (тобто при відключенні cookie-файлів), ви можете порушити або повністю відключити свою здатність використовувати повну функціональність веб-сайтів Otis, комп'ютерних та мобільних додатків і соціальних мереж.

Що потрібно знати про посилання на веб-сайти третіх сторін, які можуть зустрінутися на цьому веб-сайті?

У деяких випадках, Otis може надавати посилання на неконтрольовані [з боку Otis] веб-сайти, для ідентифікації яких Otis докладає розумні зусилля. Otis не контролює такі веб-сайти третіх сторін і не може нести відповідальність за їх зміст або за методи забезпечення конфіденційності, що застосовуються на них.

Як довго Otis зберігає персональну інформацію?

Otis зберігає персональну інформацію настільки довго, скільки це потрібно для виконання своїх контрактних і правових зобов'язань. Якщо особиста інформація не підпадає під дію контрактних чи правових зобов'язань, Otis зберігає дані стільки, скільки буде потрібно для досягнення початкової мети їх збору. Будь-яка інформація, отримана онлайн про користувача, у якого немає доступу до веб-сайту Otis, додатка або соціальної мережі, видаляється з наших файлів протягом розумного проміжку часу, якщо тільки цього не забороняє законодавство або якщо вона буде потрібна для виконання наших контрактних зобов'язань.

Який у вас є вибір по відношенню до вашої особистої інформації?

Фізичні особи в будь-який час можуть звертатися з проханням про перевірку, оновлення, коригування, зміну або видалення наданої Otis інформації. Otis дасть швидку відповідь і постарається задовольнити такі прохання за винятком тих випадків, коли це обмежується законом, умовами контракту або інтересами забезпечення недоторканності приватного життя. Otis докладає прийнятні зусилля для своєчасного оновлення інформації, і видалить вашу персональну інформацію зі своїх файлів коли цього вимагає законодавство. Для захисту конфіденційної інформації та інтересів користувача, перш ніж вносити зміни в його інформацію, Otis вживає заходів з підтвердження особи користувача. Щоб отримати доступ, змінити чи видалити вашу особисту інформацію, повідомити про проблеми з веб-сайтом, поставити запитання чи висловити занепокоєння, надішліть електронний лист Otis за адресою privacy@otis.com. Деякі з наших веб-сайтів, додатків і облікових записів в соціальних мережах дозволяють вносити зміни на веб-сайті без необхідності зв'язку з Otis.

У деяких країнах, наприклад, в країнах-членах Євросоюзу, можна подавати скарги в національний або регіональний орган із захисту конфіденційної інформації, також відомий як контрольний орган.

Зверніть увагу, що, хоча ми і допомагаємо вам захистити вашу особисту інформацію, відповідальність за захист своїх паролів та інших облікових даних від доступу до них інших людей лежить на вас.

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ КОНКРЕТНИХ ГРУП НАСЕЛЕННЯ

Для фізичних осіб в штаті Каліфорнія

Відповідно до закону штату Каліфорнія - «Shine the Light Law» («осяй світлом»), жителі цього штату можуть щорічно запитувати і отримувати інформацію, спільно використовувану кількома компаніями для своїх безпосередніх маркетингових цілей за попередній календарний рік. Otis не використовує вашу персональну інформацію спільно з іншими компаніями для прямого маркетингового використання.

Для фізичних осіб в Сполучених Штатах

Otis не збирає через свої веб-сайти або додатки номери карток соціального страхування. Однак, Otis робитиме це, якщо закон вимагатиме цього, наприклад, для цілей оподаткування. Збираючи і/або використовуючи номери карток соціального страхування, Otis буде дбати про захист конфіденційності, обмеження збору, забезпечення доступу до даних на основі принципу «потрібної інформації», використовуючи прийнятні технічні засоби захисту і гарантуючи належне видалення таких даних. Otis має Політику щодо захисту конфіденційності номерів карток соціального страхування, ознайомитися з якою можна тут:

utc.com/-/media/project/united-technologies/utc/files/social_security_numbers.pdf

а також повідомлення про Політику конфіденційності згідно Закону про відповідальність і перенесення даних про страхування здоров'я громадян, ознайомитися з яким можна тут:

utc.com/-/media/project/united-technologies/utc/files/hipaa-english.pdf

Для батьків і опікунів

Незважаючи на те, що веб-сайт Otis не спрямований на дітей, Otis зобов'язується забезпечувати відповідність всім застосовним законам і вимогам, наприклад, «Акту про захист конфіденційної інформації про дітей в електронному середовищі» в Сполучених Штатах і «Загальному регламенту щодо захисту даних» в ЄС (коли це застосовно). Otis не збирає інформацію про дітей віком до 13 років. Якщо Otis отримає персональну інформацію про дитину віком до 13 років, Otis видалить таку інформацію зі своїх систем.

Як Otis може змінювати цю Політику?

У міру розширення і поліпшення цього веб-сайту компанією Otis, ймовірно, нам потрібно буде оновити цю Політику. Вона може коригуватися час від часу без попереднього повідомлення. Ми закликаємо вас регулярно переглядати цю Політику на предмет будь-яких змін. Істотні зміни будуть вказані у вступній частині Політики.

Як можна зв'язатися з Otis?

Електронні повідомлення з питаннями про процедури Otis щодо забезпечення конфіденційності персональної інформації надсилайте електронним листом за адресою privacy@otis.com.